Nyhed

Ny dommer i X Factor

GAFFA.dk – alt om musik

Kwamie Liv er netop offentliggjort som den tredje dommer i X Factor, der også tæller Martin Jensen og Thomas Blachman.

Det er netop blevet offentliggjort, at sanger og sangskriver Kwamie Liv vil være at finde bag dommerbordet fredag efter fredag, når det populære underholdningsshow X Factor begynder igen til januar 2022 på TV 2, skriver Ekstra Bladet. Kwamie Liv vil overtage pladsen fra Oh Land, der nåede at være dommer i tre sæsoner, men for nylig valgte at stoppe grundet travlhed med andre projekter.

Resten af kernen er dog den samme. Thomas Blachman vil som vanligt være med om bord, og det vil dj Martin Jensen også for andet år i træk. Sofie Linde vil ligeledes tage et år mere som vært på showet. Kwamie Liv er ny i X Factor-gamet, men vil gøre brug af sine erfaringer fra sit arbejdsliv i musikbranchen:


”Jeg kender følelsen af at have en passion og en drøm. Jeg ser frem til at dele ud af de erfaringer, jeg har gjort mig som sanger og sangskriver og ikke mindst som menneske”, siger Kwamie Liv i en pressemeddelelse fra TV 2.

Kwamie Liv har været at finde på den danske musikscene siden 2014, hvor hun udgav sin første ep, Lost in the Girl, der blev modtaget med anmelderroser og en vis hype i både ind- og udland. Herhjemme er det især en flot fortolkning af Kim Larsens ”Pianomand”, først i Aftenshowet i forbindelse med hans 70 års fødselsdag i 2015, dernæst til mindekoncerten på Rådhuspladsen i 2018, og deltagelse i programmet Toppen af Poppen i 2019, der har gjort Kwamie Liv til et forholdsvis folkeligt navn. I 2018 udgav hun sit første og hidtil eneste studiealbum, det velanmeldte Lovers That Come and Go.

LÆS OGSÅ: Kwamie gav krammere – både billedligt og bogstaveligt


ANNONCE