Nyhed

Alive Festival udvider formatet – holder tre kirkekoncerter

GAFFA.dk - alt om musik

Over de tre dage, som festivalen foregår, kan man opleve henholdsvis Bremer/McCoy, Ydegirl og Lucky Lo i Thisted Kirke, der heldigvis ligger lige ved siden af festivalpladsen.

Kirkerummet som en størrelse går gennem lidt af en kulturel omkalibrering i disse år, og et koncept, der har vist sig vellykket, er koblingen imellem moderne musik og kirkerummet. Et eksempel kunne være den succesrige kirketurné som Den Sorte Skole sidste år havde gang i, en koncertoplevelse som vores anmelder også fandt yderst imponerende.

I Thy vil Alive Festival blive afviklet i slutningen 28.-30. juli, og ud over udflugter, aktiviteter og andre oplevelser end musik på festivalen er arrangørerne kommet med en særlig idé, man sjældent har hørt om på en festival før. ”Vi vil gerne udfordre festivalformatets vante rammer og give vores gæster en stor oplevelse. Vi er så heldige, at vores festivalplads ligger få hundrede meter fra Thisted Kirke, som har et fantastisk kirkerum, hvor lyd og stemning er i særklasse” udtaler Nicolai Demuth, der er kunstnerisk ansvarlig for Alive Festival.


Ikke nok med selve konceptet er det også tre skønt forskellige artister, der træder ind i Thisted Kirke over de tre dage. Torsdag er der Lucky Lo (billedet), der ud over at have prydet GAFFAs forside i april måned nu stormer frem som en stærk upcoming sanger og sangskriver i det danske poplandskab. Fredag står den på Ydegirl, der med sin særegne blanding af kammermusik og moderne r&b nok skal skabe en særlig stemning. Lørdag byder på Bremer/McCoy, hvis skønne jazzarrangementer nok skal kunne danse flot sammen med kirkeklangen.

”Kirkekoncerter rører os på en anden måde og giver gæsterne en helt anden, men lige så stor kulturoplevelse. Vi er vilde med kontrasten,” siger Nicolai Demuth.

For folk uden billet, koster kirkekoncerterne 75,- og for festivalgæster er det gratis.


Køb billetter til Alive Festival her.

LÆS OGSÅ: Copenhell indretter særligt nørd-område

Varm op med Lucky Los "Sunrise/Sunset":


ANNONCE