Nyhed

Celine Dion udskyder Europaturné inklusive Danmark – for tredje gang

GAFFA.dk – alt om musik

De danske koncerter finder nu sted i september 2023

Canadiske Celine Dion har ikke det store held med at få gennemført sin Europaturné. Hun har to gange måttet udskyde den grundet coronapandemien, i 2020 og 2021, og nu må hun udsætte den for tredje gang, denne gang grundet sygdom.

Superstjernen har i lang tid lidt af alvorlige muskelkramper, og selvom hun nu er i let bedring, er hun endnu ikke rask nok til at påbegynde touren, der skulle have været indledt 25. maj, men nu er udsat til februar-oktober 2023. De danske koncerter finder nu sted i Royal Arena 23. og 24. september 2023. Billetkøbere har fået mail med nærmere information. Den første koncert er udsolgt.


I forvejen har Dion måttet aflyse sin amerikanske turné og sin planlagte koncertrække i Las Vegas.

På sine sociale medier skriver Celine Dion:

"Jeg er så ked af, at vi er nødt til at ændre vores turnéplaner endnu en gang; først var vi nødt til at flytte koncerterne på grund af pandemien, og nu er det mine helbredsproblemer, der gør, at vi er tvunget til at udskyde koncerterne. Jeg har det lidt bedre ... men oplever stadig nogle kramper. Jeg er nødt til at være i topform, når jeg er på scenen. Jeg kan ærlig talt ikke vente, men jeg er der bare ikke endnu.... Jeg gør mit allerbedste for at komme tilbage på det niveau, som jeg behøver, så jeg kan give 100 procent til mine koncerter, for det er, hvad I fortjener."


Celine Dion gav senest dansk koncert i Royal Arena i 2017, hvor GAFFAs anmelder var begejstret.

LÆS OGSÅ: Sukkersøde Celine sang solen i sænk

 
 
 
 
 
Vis dette opslag på Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Et opslag delt af Céline Dion (@celinedion)


ANNONCE