Nyhed

Fabräk spiller to større koncerter til efteråret

GAFF.dk - alt om musik

Den populære anti-punk-rap-duo FABRÄK holder den 17. og 18. november to koncerter i henholdsvis Københavns Pumpehus og Aarhus’ Train.

Med det succesrige debutalbum Rige børn leger bedst i ryggen, singler som ”DAARLIGT”. ”VOLDSOM” og ”24” med hundredtusindvis af afspilninger og en delvist udsolgt tour, der strækker sig over næsten 20 spillesteder i Danmark, er der vist ingen tvivl om, at FABRÄK allerede har haft et brag af et 2022.

Ud over så meget andet er der én ting, de to vel-tatoverede energibomber har fået ry for, nemlig deres eksplosive koncertoptrædener. Med hop, dans, moshpits og smadder har drengene væltet det ene spillested efter det andet til megen anmelderros.


Selvom de nu er i den sidste fjerdedel af deres Danmarksturné, hvor de også fandt plads til at svinge forbi Spot Festival, er de ikke færdige med at optræde i 2022. Er man i enten Københavns- eller Aarhusområdet i midten af november, kan man nemlig fange FABRÄK live.

Har man altså ikke fået mulighed for at fange de to flabede fyre råbe op om nattelivets og storbysmarthedens dårligdomme, vil der stadig være muligheder for det i 2022.

Billetsalget sættes i gang den torsdag den 12. maj klokken 10:00 via www.tix.to/fabrak


LÆS OGSÅ: Roskilde Festival er klar med det fulde program – og spilleplan

Varm op med "Jeg skater ik'":


ANNONCE