Nyhed

Bloom-festivalen udgiver fuldt festivalprogram

Weekenden fra den 27. til 29. maj byder Bloom-festivalen alle velkommen til en fest i Søndermarken, der drejer sig om natur og videnskab. Nu har de også annonceret det fulde program, der byder på alt fra hjerneforskning til fransk synthpop.

Siden 2017 har Bloom-festivalen været et af de helt store københavnske indslag, når det kommer til faciliteringen af samtaler, oplæg, debatter, kunstprojekter og lignende, der alle har naturen og videnskaben som et omdrejningspunkt. Efter to år med restriktioner kan Bloom nu igen åbne op med et fyldt program til en festival i fuld skala. Jo faktisk mere end fuld skala, da festivalen har tilføjet en ekstra dag.

Festivalens program tilbyder et væld af muligheder for at kunne blive klogere på mange forskellige naturvidenskabelige fænomener. Her kan man få lov at høre om alt fra hudens regenerative evne og selvlysende fisk i havets dyb, til vulkaner, og hvorvidt hjernen er kønnet.

Kunstneriske indslag er der også en hel del af, fra poesi til sci-fi og moderne installationskunst. I forlængelse af det har festivalen også formået at stykke et solidt musikprogram sammen, med kunstnere fra både ind- og udland. Af udenlandske navne er der tale om Oklou, Sassy 009 og Jessy Lanza, mens indlandsbookingerne lyder på Mina Okabe, Clarissa Connelly og Girls in Airports.


Med både interessante talks, spændende kunstneriske indslag og dygtige musikere er det overraskende, at festivalen oven i købet er gratis for alle deltagere. Er man i Københavnsområdet imellem den 27. og 29. maj, er det næsten en skam ikke at stoppe forbi Søndermarken og se, hvad der foregår.

LÆS OGSÅ: Badesøen Festival annoncerer de næste 10 navne

ANNONCE