Nyhed

LYT: Liam Gallagher udgiver ny single - hør den her!

GAFFA.dk – alt om musik

Liam Gallagher har i dag udgivet den eleverende single “C’mon You Know” fra sit kommende album med samme titel. 

Den karismatiske sanger Liam Gallagher, der har tryllebundet det meste af verden siden 90'erne, hvor Oasis var på alles læber, er langt fra en færdig mand i musikbranchen. Med sin drengerøvscharme, fascinerende musikalitet og sin karakteristiske sangstemme leverer han forsat musik af allerhøjeste kvalitet - og den nye single “C’mon You Know” er ingen undtagelse. 

LÆS OGSÅ: Noel Gallagher om 25 år gamle “(What's The Story) Morning Glory” – "Liam hadede Wonderwall"


Ifølge Gallagher selv er sangen “lyden af sommer”, hvilket man må give briten ret i. Singlen er upbeat og opløftende både i instrumentalen såvel som i tekstuniverset. Han synger blandt andet:

“Beautiful people, come out to play

Brothers and sisters, it's time


So let's start living, be thankful and give in

We're only here for a short while

I think it's coming home again”


Nummeret er en forløber for albummet af samme navn. C'mon You Know udkommer den 27. maj og indeholder også singlen “Everything's Electric”, som udkom tilbage i februar. Et nummer med energisk tråd og en poprocket lyd, der klæder den engelske sanger fantastisk godt.

Ifølge det britiske medie NME er Liam Gallagher blevet spottet på toppen af Manchester Hotel, hvor musikvideoen til “C’mon You Know” angiveligt er blevet optaget. En video, vi forhåbentlig bliver forkælet med inden længe. 

Denne sommer drager Liam Gallagher på turné med sit nye album, der blandt andet byder på to udsolgte megakoncerter på Knebworth, som agerede kulisse til Oasis' legendariske koncerter tilbage i 1996. Man behøver heldigvis ikke rejse så langt, da han også er på plakaten til dette års Syd For Solen, hvor Liam Gallagher er hovednavnet på fredagens program.


Biltter til festivalen kan købes lige her.

Lyt til de to singler “C’mon You Know” og “Everything's Electric” fra det kommende album nedenfor:
ANNONCE