Nyhed

Specktors giver jubilæumskoncerter – og udgiver ny single

GAFFA.dk - alt om musik

I forbindelse med jubilæumskoncerterne har gruppen udgivet en ny single i samarbejde med Tessa og TopGunn.

I dag fejrer Specktors udgivelsen af et af deres største hits, “Lågsus”, som udkom for ti år siden. Både med koncertannonceringer, men også med en ny single, som bærer navnet “Lågsus For Evigt”. På singlen medvirker desuden rapperne Tessa og TopGunn.

I forlængelse af 10-års jubilæet for sangen giver Specktors to koncerter. Den første afholdes i VoxHall i Aarhus fredag den 21. oktober og den næste i Store Vega i København lørdag den 22. oktober. Specktors spiller desuden flere koncerter til sommerens festivaler, herunder Nibe Festival.


Martin og Jonas fra Specktors fortæller, at det netop var Tessa og TopGunn, som passede bedst til at medvirke på den nye single.

”Vores første idé var at lave en ny version af ‘Lågsus’ og få nogle sprøde gæster på. Vi ved, at det nummer stadig betyder rigtig meget for en masse mennesker, så vi tænkte, at det ville være oplagt at opdatere det sammen med nogle nye kunstnere, som vi selv er inspirerede af. Vi havde en masse navne skrevet ned på et stykke papir, men kom frem til, at der kun var to, vi ville spørge. Heldigvis var både Tessa og TopGunn klar!" fortæller Martin og Jonas.

”Det bliver 10 års fest mast sammen til ét show, hvor vi både kigger tilbage til starten på det hele og frem til, hvor vi er på vej hen. 10 år er lang tid, men ikke nok. Og vi stopper ikke, før vi er sikre på at blive husket som de største fest-ikoner.”


LÆS OGSÅ: ANMELDERNE HAR ORDET: Årets 20 bedste album ifølge Jens Dræby

Billetterne til koncerterne på henholdsvis VoxHall den 21. oktober og Store Vega den 22. oktober er tilgængelige nu gennem luger.dk.

Lyt til "Lågsus For Evigt" her:


ANNONCE