Nyhed

Andreas Odbjerg klar med ny single

Velkommen tilbage. Hitmager klar med single om uddannelsessystemet.

”Hvad skal verden med sådan en som mig?” hedder den nye sang af folkekære Andreas Odbjerg, der udkommer på fredag (den 19. august, red.).

Den nye sang handler om, at vejen gennem uddannelsessystemet ikke behøver at være en lige linje. Og det er et emne, hvor Odbjerg kan trække på sit eget liv, da han selv har haft en snoet vej til uddannelsen som sangskriver. Han har nemlig både overvejet at blive fodboldspiller og skuespiller, inden drømmen om sangskrivning startede, fortæller han i et interview til GAFFA.

LÆS OGSÅ: ANDREAS ODBJERG-INTERVIEW: Uddannelsen i sangskrivning gav mig ro


Sangen er lavet i forbindelse med et nyt DR-program, der hedder Min Sang til Danmark, hvor sangskrivere løfter sløret for, hvordan de laver en sang. Lørdag (den 20. august, red.) inviterer Odbjerg publikum ind i studiet i DR-programmet, altså en dag efter udgivelsen.

Og i studiet har hitmageren tilsyneladende fundet en opskrift, der leverer sangene direkte til de danske hitlisters dør. I hvert fald har han lavet det helt store soundtrack til danskernes 2022 med hits som ”Stor Mand,” ”Hjem fra fabrikken” og ”I morgen er der også en dag.”

”Et helstøbt og begavet popalbum fra en ualmindeligt skarp sangskriver, der med disse ti sange viser potentiale til at blive en Kim Larsen eller C.V. Jørgensen for Instagram-generationen,” skriver GAFFA i anmeldelsen af Andreas Odbjergs femstjernede album.


LÆS OGSÅ: En Larsen for Instagram-generationen

ANNONCE