Nyhed

Demi Lovato udgiver ny sang om sit teenageforhold til en 12 år ældre mand

Mange tror, at sangen ”29” handler om forholdet til den 12 år ældre Wilmer Valderrama

”Kun fem år som bløder, elev og en lærer / Overhovedet ikke uskyldig, hvad i alverden er samtykke? / Tallet sagde, at du ikke skulle, men det stoppede dig ikke.”

Sådan synger Demi Lovato i den nye sang, der kom ud onsdag (den 17. august, red.). Rygterne går på, at sangen handler om forholdet til Wilmer Valderrama fra That ’70s Show, der selv var 29, da han mødte barnestjernen. Men de begyndte først at date, da Lovato var 18, skriver Los Angeles Times.

”Troede det var en teenagedrøm, bare en fantasi / Men var det din, eller var det min? / 17, 29,” synger Lovato, der igen bruger pronomenerne hun/hende.


Selv har hun ikke lyst til direkte at fortælle, hvad sangen handler om, siger hun i et nyt interview med Zane Lowe fra Apple Music. De taler både om barnestjernens ungdom, tilgivelse og det ottende album, HOLY FVCK, der kommer ud i morgen (fredag den 19. august, red.).

”Jeg løj, hvis jeg sagde, at jeg ikke var meget ængstelig over at udgive sangen. Jeg sagde bare til mig selv: Jeg er nødt til at gå efter det her. Jeg er nødt til at eje min sandhed. Og jeg balancerer stadig på den line. Jeg har lært, at mindre siger mere,” siger hun i interviewet.

Sangen er den tredje single på albummet, der også indeholder ”SKIN OF MY TEETH” og ”SUBSTANCE.” Med sangenes store bogstaver bevæger Lovato sig mod rockgenren, som også prægede hendes første album i den 14-årige karriere.


Hun siger selv i interviewet, at HOLY FVCK er spækket med kontraster – hvilket man også ser på foreningen af det hellige og det syndige i albumtitlen.

Lyt til sangen her:


LÆS MERE: En times tid med humørsvingninger og syndsbekendelser fra Demi

ANNONCE