Nyhed

Demi Lovato dropper turnélivet: Jeg er så fucking syg

Sangeren har delt den kedelige nyhed via sin Instagramprofil

Hvis man kaster et hurtigt blik på Demi Lovatos Instagramprofil, synes alt at være liv og glade dage, at dømme ud fra et hav af smukke selfies og øjebliksbilleder fra turnélivet. Det viser sig imidlertid nu at være falske nyheder.

For i tirsdags (den 13. september, red.) delte sangeren på sin profil en række stories, der sidenhen er blevet slettet - men som fortæller en noget anden historie end de idylliske og glade på profilen.

Og ikke nok med det: I en af de nu slettede stories erklærer Demi Lovato, at hendes nuværende turné bliver hendes sidste. Det skriver Billboard:

”Jeg er så fucking syg. Jeg kan ikke komme ud af min seng. Den kommende turné er min sidste. Jeg elsker og takker jer, folkens”, skrev Lovato på sin story og fortsætter:

”Jeg kæmper mig igennem det for jeres skyld, folkens. Jeg har brug for, at I synger højt for mig, bb’s. Jeg har næsten ingen stemme tilbage, så mikrofonen kommer i aften til at vende meget jeres vej”.

Lovato har ikke givet flere detaljer om sin sygdom, end den information hun har videregivet via Instagram. Hun har heller ikke oplyst, hvorvidt hun agter at gennemføre den turné, som går i gang hjemme i USA i næste uge. Demi Lovato har tidligere på måneden gennemført en række koncerter i Sydamerika, og genoptager efter planen sin turné i Californien om en uge.

Lovato har for nyligt udgivet sit ottende album HOLY FVCK. Albummet markerer i nogen grad en tilbagevenden til det mere rockede udtryk, som prægede Lovato ved karrierens begyndelse for nu fjorten år siden.

Demi Lovato besøgte i Danmark i forsommeren 2018, hvor hun gav koncert i Forum.

"Demi Lovato selv efterlod ingen tvivl om sin stemmes potentiale. Hendes stemme er meget personlig, rummer en helt særlig dybde og har en fascinerende spændstighed og styrke, som er ekstraordinær," skrev GAFFAs udsendte ved dén lejlighed. Men nu lader det altså til, at danske fans kan kigge langt efter flere besøg fra den amerikanske stjerne. 

LÆS OGSÅ: Demi Lovato udgiver ny sang om sit teenageforhold til en 12 år ældre mand

ANNONCE