Nyhed

Ed Sheeran annoncerer intim velgørenhedskoncert

Det velgørende formål er mental sundhed

Tidligere på måneden gav den britiske hitmager Ed Sheeran hele fire udsolgte koncerter i Øresundsparken i København.

Og mon ikke der også bliver rift om billetterne, når den 31-årige Sheeran om nogle uger giver en særlig velgørenhedskoncert for blot 900 mennesker i hjemlandet England.

Den intime velgørenhedskoncert finder sted 11. oktober i London til fordel for organisationen Shout, der beskæftiger sig med mental sundhed igennem en fri og fortrolig sms-service for enhver, der kæmper for at klare sig.

Koncerten vil afholdes i Union Chapel i Islington, der kan huse et publikum på 900 mennesker, som en del af eventserien Wellstock x For One Night Only, lyder det fra NME.


Sheerans intimkoncert vil være startskuddet til denne eventserie, der er skabt af Will Young og som ønsker ”at bygge en platform, der skaber opmærksomhed på mental sundhed, mens man også fokuserer på fundraising med en oversigt over accept, validering og at fjerne den skam, der er knyttet til det at føle sig alt andet end glad”.


Sheeran glæder sig til at afholde koncerten, der fokuserer på et uhyre vigtigt emne, om hvilket han udtaler sig - her citeret fra NME:

”Samtalen om mental sundhed er så vigtig. Vi har alle en mental sundhed, vi har alle brug for at snakke om det og det er også nødvendigt, at der er steder, vi kan gå til, når vi har behov for det”.

 

For at komme med til velgørenhedskoncerten skal man have en billet (300 stk. er i omløb) ved at deltage i en velgørende præmielodtrækning samt donere 10 pund til fonden ”For One Night Only”, som så vil blive doneret til organisationen Shout. Alt dette kan man gøre lige HER.


LÆS OGSÅ: Derfor dækker GAFFA ikke Ed Sheeran i Øresundsparken

ANNONCE