Nyhed

Gratisfestival annoncerer koncerter med Zar Paulo, Kind mod Kind, Danser med Piger og Dayyani

Klostertorvet i Aarhus danner atter ramme om den gratis kulturfestival Cluster Square

Fra den 26. august til den 3. september bliver Klostertorvet i Aarhus lavet om til en festivalplads med musik, kreative værksteder og drinks. Det sker i forbindelse med Aarhus Festuge.

De optrædende er blandt andre Kind mod Kind, Danser med Piger og Zar Paulo, som GAFFA tidligere har spået vind i sejlene i 2022. Alle koncerterne er gratis.

LÆS OGSÅ: De bliver store i 2022: Zar Paulo skyder året i gang med "Klap for fædrelandet"

”Det er vigtigt for os, at Cluster Square-platformen repræsenterer og rummer både de spirende musikere og kunstnere, der allerede er ved at etablere sig, men også giver plads til de navne, der for første gang har brug for en indgangsport til kulturscenen,” siger Adrian Fey, der er partner hos arrangørerne, i en pressemeddelelse.

Derfor finder man også lidt mere ukendte navne på årets musikprogram - blandt andet duoen Roya, der vandt dette års Live Camp på Smukfest 2022. Der bliver også mulighed for at opleve Dayyani, som tidligere har høstet femstjernede anmeldelser i GAFFA.

Senest med sin koncert på årets Roskilde festival, hvorfra vor udsendte anmelder blandt andet rapporterede

"Dayyani virker til at blive lidt højere, som koncerten skrider frem. Og det gør hun, fordi hun har noget at have det i. For at hun er en teknisk dygtig sanger, er der ingen tvivl om. Noget, hun blandt andet har bevist med sin baggrund som vokalist i bandet Ganger, men som hun for alvor formår at demonstrere gennem sine stilsikre r&b-fraseringer."

Festivalen åbner fredag den 26. august, klokken 14.00. Danser med Piger er på programmet lørdag den 27. august klokken 23, mens Dayyani kan opleves fredag den 2. september klokken 21. 

 

ANNONCE