Nyhed

Jærv annoncerer særlig koncert

Efter en længere koncertpause er gruppen klar igen

Den danske popduo Jærv – bestående af Amanda Glindvad og Mathias Pedersen Smidt – har netop annonceret, at de den 23. september spiller en ganske særlig koncert i det københavnske.

Deres seneste album Skud fra 2021 har nemlig 1 års fødselsdag. I den anledning lægger Jærv vejen forbi URBAN12 på Frederiksberg, hvor de vil spille albummets hele 21 numre fra start til slut.

I en pressemeddelelse lover gruppen at spille ”udgaver, der veksler mellem at lægge sig op ad udgangspunkterne i pladen - og at bevæge sig andre steder hen i udtrykket. Fra det helt intime, nedbarberede til det løsslupne, mættede lydbillede”, skriver bandet, som samtidig garanterer, at ”det bliver en intens aften, hvor bølgerne vil gå højt med følelserne uden på tøjet”.


Med sig på scenen bliver Glindvad og Smidt har musikerne Malte Aarup Sørensen, Tobias Kaastrup og Sille Trolle. Dobbeltalbummet modtog fem stjerner fra GAFFAs anmelder ved udgivelsen sidste år og fik en god portion rosende ord med på vejen:

”Den her plade er, hvad et rigtig godt album skal kunne – det sætter tiden på pause, tager én med på en rejse og forlanger opmærksomhed. Det er konceptuelt uden at blive langtrukkent eller uforståeligt – og trods mange stemningsskift er der sammenhæng i det hele, fordi størstedelen af numrene har så meget kerne og kraft, at de både kan stå for sig selv, men er endnu stærkere samlet”.

Du kan købe billetter til koncerten lige her.

LÆS OGSÅ: Kompromisløs duo rammer pletskud på dobbeltalbum

ANNONCE