Nyhed

VIDEOPREMIERE: Stærk livesession fra stortalentet Sille Trolle

GAFFA.dk – alt om musik

"'Backwards' er en af de sange, som jeg bare fuldstændig kan forsvinde ind i, når vi spiller den" 

Den unge, talentfulde pop/soul/jazz-sanger og sangskriver Sille Trolle er klar med en livesessionvideo, hvor hun fremfører sin debutsingle "Backwards", der i studieversionen er produceret af Pitchshifters (Medina, Hjalmer, Andreas Odbjerg, med flere) og Lasse Lyngbo (Vinnie Who, Hjalmer, med flere). Se videoen og hør sangen nedenfor.

"En ting, jeg elsker ved at spille live, er, at man får lov at vise både stærke og skrøbelige sider af sig selv – hvilket er med til at gøre det hele enormt intenst, fordi der pludselig er noget på spil, og man kan trække stemningen i forskellige retninger. Jeg er ofte blevet overrasket over, at nogle sange fungerer meget bedre live, end jeg havde regnet med at de ville. 'Backwards' er en af de sange, som jeg bare fuldstændig kan forsvinde ind i, når vi spiller den. Der en nærmest en trancelignende vibe, fordi både tekst, melodi og bassen er gentager sig en del," fortæller Sille Trolle.


I videoen spiller Sille Trolle sammen med blandt andre Jærv-sanger Amanda Glindvad på kor og keyboard, og Sille Trolle er selv keyboardspiller og korsanger i liveudgaven af Jærv.

De øvrige musikere i videoen er: Bas: Daniel Brandt, guitar: Lasse Lyngbo, sax: Steven Jess Borth, trommer: Casper Henning Hansen 

Sille Trolle, med det borgerlige navne Cecilie Trolle Eriksen, er 28 år gammel og vokset op i Katrinedal, en flække uden for Silkeborg. Allerede som 10-årig begyndte hun at skrive sange, og dengang var hun påvirket af navne som Tracy Chapman, Norah Jones og Alicia Keys – siden fulgte inspirationskilder som Erykah Badu, Big Thief, Lana Del Rey, Superheroes og især Beach House.


Som 20-årig flyttede Sille Trolle til København og mødte her produceren Lasse Lyngbo, som hun indledte et samarbejde med, og her otte år senere er debutalbummet endelig på trapperne.

LÆS OGSÅ: Her er de nominerede til Zulu Awards 2022

Videoen er skudt af Emma Ishøy (DR P3, FILIPPA, FVN, Fallulah med flere) – se den her:

ANNONCE