Nyhed

Nøx giver koncert med mange gæster

Josie Amadonna, Trepac og Mellow er blandt gæsterne ved rapperens hidtil største show

Hiphop-kunstneren Nøx spiller fredag den 9. september sin karrieres hidtil største koncert i Pumpehuset, København. Og til den særlige aften får rapperen bag ”Nu” selskab af på scenen af Josie Amadonna, Mellow samt Trepac fra projektet Binær.

Desuden kommer dj’en Tue Track og Guldlokk, der er gæst på ”Computerfelj” af Carl Knast, og varmer op til koncerten. I en pressemeddelelse i anledning af koncerten står der, at det rygtes, at Knast selv dukker op i Pumpehuset i løbet af aftenen - og at endnu flere navne kan komme til.

”Jeg nørder hele vejen rundt med lyd, visuals, lys med mere for at gi’ folk den største og vildeste koncert, de har set fra mig. Jeg har en masse gæster med, men det er ikke sjovt bare at afsløre dem alle sammen. Så nu får I tre, og så må I komme ind og blive overraskede,” udtaler Nøx selv i pressemeddelelsen.


Rapperen, der også har udgivet sange under sit borgerlige efternavn Vigsø, er i øjeblikket aktuel med sangen ”Nu,” der har været med i DR-serien Salsa. Hun har også tidligere været én af de ti finalister i talentkonkurrencen KarriereKanonen i 2021.

Debutalbummet, Walk of Shame, fik tre ud af seks stjerner af GAFFAs anmelder, der blandt andet skrev:

”Til gengæld er der en del enkeltstående ordperler som ”scorejuice,” der vidner om den sproglige kreativitet, som Nøx alligevel besidder, og det er tydeligt at høre, at hun har finpudset sine flow-evner siden Under overfladen.”


Du kan købe billetter til koncerten her.

LÆS OGSÅ: PREMIERE: NØX portrætterer et "bad trip" i video til MeToo-inspireret sang

 

 

ANNONCE