Nyhed

Ozzy Osbourne: Derfor holdt jeg op med at tage LSD

Den snart albumaktuelle musiker fortæller nu om grunden til sit syrestop

Et helt særligt syretrip tilbage i 70’erne fik rocklegenden Ozzy Osbourne til at sige farvel til det hallucinogene stof LSD – nemlig en samtale med en hest. Det har han fortalt i et nyligt interview.

”Jeg tog 10 tabletter af LSD og gik derefter en tur i en mark. Jeg endte med at stå og tale med en hest i omkring en time. Til sidst vendte hesten sig om og bad mig om at skride. Det var vendepunktet for mig”, fortæller Osbourne – her citeret fra NME.

Osbourne forklarer endvidere, at det dengang var almindeligt for hans tidligere band Black Sabbath at tage en masse stoffer, særligt i tiden omkring udgivelsen af deres fjerde album, Vol. 4. Han uddyber endvidere:


”På det tidspunkt var folk i Amerika meget optaget af at komme syre i dine drinks, men det var jeg ligeglad med. Jeg plejede at sluge håndfulde af tabletter ad gangen”.  

I 2018 fortalte musikeren til Orange County Register, at han hverken drikker alkohol, ryger eller tager stoffer længere – og at han har det rigtig godt. Han tilføjede hertil:


”Nu tænker jeg – hvordan kunne jeg tænke, at det at gå ind i en bar og blive totalt lam og tage alt det kokain, var sjovt?”

På sit kommende album Patient Number 9, der er Osbournes 13. soloalbum, er kollegaen Eric Clapton med på nummeret ”One Of Those Days”. ”One of those days / That I don’t believe in Jesus” lyder en linje i sangen - en linje, Clapton ifølge Osbourne ikke var udelt begejstret for.

LÆS OGSÅ: Ozzy Osbournes datter overlever dødelig brand i indspilningsstudie


ANNONCE