Nyhed

VIDEO: Se Ed Sheeran optræde med det ukrainske band Antytila

Superstjernen fik selskab på scenen til en liveudgaven af ”2Step”-remixet

Tilbage i maj blev en ny udgave af Ed Sheerans ”2step” udgivet, hvor det ukrainske band Antytila tilføjede et ukrainsk vers og indspillede en musikvideo til nummeret i et krigshærget Ukraine. Indtjeningen fra videoen er udelukkende gået til humanitær hjælp i Ukraine.

Samarbejdet er på intet tidspunkt foregået fysisk, indtil i lørdags (den 27. august) hvor Sheeran fik selskab af det ukrainske band i Warszawa. Her spillede de en livedebut af deres version af nummeret ”2step”.

LÆS OGSÅ: Ed Sheeran og det ukraniske band Antytila mødes i ny version af "2Step"

Til koncerten var der over 150.000 koncertgængere, og både Ed Sheeran og bandet Antytila har efterfølgende sat ord på, hvor stor en oplevelse det var at spille nummeret live.

I et Instagramopslag skriver Sheeran: ”156.000 i Warszawa. Ét af vores favoritshows på hele turnéen. Tak til Antytila for at krydse grænsen for at spille med mig. Og tak, Polen! Sikke et show”.

Også bandet Antytila har ytret deres taknemmelighed via deres Instagramprofil: ”Ed Sheeran og Antytila er endelig forenet og står sammen med Ukraine! Tak til Ed og alle fra hans team! I er gode personer med kæmpe hjerter!

Du kan se kunstnernes optræden herunder:

ANNONCE