Nyhed

Aerosmith aflyser Europaturné – inklusive Danmark

GAFFA.dk – alt om musik

Efter to udsættelser er koncerten nu helt aflyst

De amerikanske hardrockveteraner Aerosmith har valgt at aflyse deres kommende Europaturné og hermed også koncerten ved Den Ny Lillebæltbro i Middelfart den 16. juni. Årsagen er de fortsatte coronarestriktioner i en lang række europæiske lande, selvom de netop er blevet løftet i Danmark.

"Vi må desværre meddele, at vores Europaturné, som skulle have fundet sted i juni og juli 2022, er aflyst. Vi har løbende holdt øje med den igangværende Covid-19 situation, og med usikkerhed omkring rejselogistik og fortsatte restriktioner i de forskellige lande står det desværre klart, at det ikke er muligt for os at spille vores sommerkoncerter i Europa. Vores fans' helbred og sikkerhed er vores førsteprioritet, Vi vender tilbage og håber at se alle snart. Indtil da, pas på hinanden, og vi er virkelig kede af det," skriver gruppen på deres hjemmside og tilføjer, at billetkøbere snarest får nærmere besked via mail om billetrefusion.


Arrangørerne af koncerten, Rock Under Broen, er selvsagt ærgerlige over meldingen.

"Vi er utrolig kede af det. Vi modtog meldingen kort før middag i dag, og må offentliggøre det nu til aften (mandag aften, red.). Det kommer som et chok. Vi har naturligvis forståelse for den sundhedskrise, der har hærget hele verden, men også at den er på retur, og særligt i Europa ser ud til at udfases som samfundskritisk sygdom. Derfor er det ekstremt ærgerligt, at vi ikke kan byde velkommen til Aerosmith til sommer," siger Bent Frandsen fra Rock Under Broen til Ekstra Bladet.

Koncerten var allerede blevet udskudt to gange. Først skulle den have fundet sted i sommeren 2020, og siden blev den udsat til sommeren 2021.


Bandet, der blev dannet i Boston tilbage i 1970, har ikke spillet i Danmark siden 2017, hvor de optrådte i Royal Arena. Her var GAFFAs anmelder positiv, men havde visse indvendinger.

LÆS OGSÅ: Lyden svigtede de legendariske Bostonrockere

ANNONCE