Nyhed

Lukas Graham varmer op til nyt album og tour – hør funky single

GAFFA.dk – alt om musik

Christianitterne varmer op til koncerter og nyt album med singlen "All of It All" – se videoen ovenfor

Lukas Graham er endnu en gang klar til at sætte musik til det danske forår med deres varme soulpop. Deres nye, yderst dansable single "All of It All" er både funky, optimistisk og dybfølt. Den funky basgang og de taktfaste trommer, der læner sig op af de bløde synths og den akustiske guitar, sætter i omkvædet godt gang i hofterne under de 70’er-agtige diskostrygere og Lukas Forchhammers klangfulde vokal. Om sangen udtaler Lukas Forchhammer:

”Jeg elsker alt ved min kone. Alt! “The good, the bad and the ugly”, som man siger. Og jeg ved, at op- og nedturene går hånd i hånd her i livet. Men det gør hun og jeg, heldigvis også – og der er ingen anden, jeg hellere ville dele det hele med. Det er den filosofi, ’All of It All’ handler om.”

Lukas Graham varslede tidligere på måneden, at der netop nu lægges sidste hånd på et nyt album, der traditionen tro bliver tildelt en farve – denne gang pink. Deres pink 4’er kommer med i bagagen, når bandet til sommer tager landet rundt med deres 360°-liveoplevelse In the Round, der efter massiv efterspørgsel gik fra to til seks koncerter i henholdsvis København, Odense, Sønderborg, Aalborg og Aarhus. De seks sommershows bliver de eneste danske koncerter fra Lukas Graham i år og er i salg nu.

LÆS OGSÅ: Lukas Graham på den anden side: Jeg er gladere end nogensinde

 

ANNONCE