Nyhed

VIDEO: Toro y Moi tager et afbræk fra hverdagen i San Fransisco-solen

GAFFA.dk - alt om musik

Med nummeret ”The Loop” bliver der for alvor lagt op til søndagens bittersøde stemning.

Chazwick Bundick (Toro y Moi) åbner med ”Oh my, where did the weekend go? / Oh man, Monday snuck up so fast / No one keeps me in the loop when I kick back” og har med det samme ramt hjertet på enhver med en forskudt tidsfornemmelse, især når det gælder weekenden.

Søndags-slacker-stemningen bliver kun forstærket af nummerets ustyrligt lækre basgang, Bundicks tilbagelænede levering og de solbrændte guitarsoloer, der svæver ind og ud af lydbilledet. Man kan heller ikke andet end forelske sig i Bundick og hans kammerater, når man ser musikvideoen, der er at finde over artiklen. Med nogle gokart-lignende køretøjer og skateboards under armene laller de rundt i San Fransisco og får det bedste ud af en sen søndag eftermiddag.


”The Loop” er sådan et nummer, der fungerer som solidt soundtrack til det sene forår, og det virker egentlig til, at det kommende album generelt sigter efter den stemning. Lytter man til de to andre sange, som Bundick har udgivet fra det kommende album MAHALA, er der et tydeligt mønster, der tegner sig. Nu byder han på funk og funkrock blandet med nogle strejf af blød 2010’er indiepop.

Efter sit spøjse, elektronisk eksperimenterende 2019-album Soul Trash og hans to instrumentale albums i 2020 og 2021 lægger Bundick op til et væsentligt mere tilbagelænet album. Af hvad vi hører på ”The Loop” såvel som de to tidligere numre ”Postman” og ”Magazine”, kan man håbe, at vi den 29 april får kærtegnet ørerne med udgivelsen af albummet MAHALA.

LÆS OGSÅ GAFFAs femstjernede anmeldelse af Toro y Mois Distortion-koncert i 2019.


ANNONCE