Nyhed

Corey Taylor lover nyt Slipknot-album i 2022

GAFFA.dk – alt om musik

"Det er virkelig godt, jeg er helt oppe at køre over det"

Slipknots forsanger Corey Taylor fortæller på Twitter, at bandet vil udgive deres syvende album i 2022.

I et tweet, citeret af NME, skriver Taylor:


"Store ting på vej, 2022-udgaven: ZvN-updateringer, SK-album, hemmelige-"homecoming" planer et cetera. Bliv hængende," skiver Taylor og citerer den tidligere amerikanske præsident Franklin D. Roosevelt for linjen "Hold on to your butts", hvilket i en lidt pænere udgave kan oversættes til "hold på hat og briller".


"ZvN" er en forkortelse for Corey Taylors kommende horrorfilm Zombie vs. Ninja.

Tilbage i december udtalte Corey Taylor til HardDrive Radio, at det kommende Slipknot-album var 90 procent færdigt, og at han var begejstret for det:

"Det er virkelig godt, jeg er helt oppe at køre over det. Jeg kan faktisk bedre lide denne her end We Are Not Your Kind (Slipknots seneste album fra 2019, red.), og jeg elskede We Are Not Your Kind."


GAFFAs anmelder var også yderst tilfreds med We Are Not Your Kind, som blev tildelt fem stjerner.

LÆS OGSÅ: ANMELDELSE: Frontalt sonisk bombardement med kirurgisk præcision

Tilbage i november udgav Slipknot "The Chapeltown Rag", førstesinglen fra det kommende album, og ved den lejlighed udtalte han til hjemmesiden knotfest.com:


"Den (sangen, red.) er frenetisk. Men tekstmæssigt udspringer den af et ønske om at tale om de forskellige manipulationer, som kan ske, når sociale medier møder sig selv (...) De forskellige måder, hvor de her manipulationer forsøger at trække os i forskellige retninger. Vi bliver allesammen afhængige af det, og det er meget, meget farligt", udtalte Taylor. 

ANNONCE