Nyhed

Ny dansk soulfestival klar med fuldt program

Arrangør: "Soul Garden bliver som at komme til en overdimensioneret havefest i det grønne Nordsjælland"

Det er efterhånden et årti siden, den danske guitarist og sangskriver Frederik Schnoor gjorde sin entre på den danske musikscene med bandet Freddy & The Phantoms. Siden har Schnoor startet eget eventbureau og er blandt andet manden bag nichefestivalen Kun for Forrykte på Falster.

I foråret annoncerede Schnoor og samarbejdspartnere så soulfestivalen Soul Garden, som efter planen skal løbe af stablen i Helsingør den 19.-20. august. Og nu ligger det endelig program klar, og kan ses under artiklen her. En dagsbillet koster 350 kroner plus gebyr, mens en partoutbillet kan erhverves for 599 kroner plus gebyr.

"Det går rigtigt godt med at hverve frivillige, på trods at det er et svært år at søsætte nye events," fortæller Schnoor i en pressemeddelelse i forbindelse med offentliggørelsen af det fulde program for festivalen. Han tilføjer:


"Vi kan også se at der stor interesse for festivalen og vi runder snart 400 solgte i forsalg - og forventer at blive besøgt af 800-1000 mennesker den 19. og 20. august. Helsingør har nysgerrigt publikum, og jeg tror, at byen er ved at klar til at have en rigtig todages open air-festival! Vi ser frem til nogle festlige dage i Sommeriva."

LÆS OGSÅ: Dansk band spiller fem album live

I forbindelse med lanceringen af festivalen og præsentationen af de første navne tilbage i marts fortalte Schnoor om sin særlige passion for soulgenren og hans tanker omkring den nye festival:


"Jeg har længe drømt om at lave en festival i mit eget lokalområde. Siden jeg som ung musiker spillede højskole-funk og trådte mine ungdomssko i Helsingør, imens Marvin Gaye, Ridin' Thumb og Sam Cooke udgjorde mit soundtrack, har jeg vidst, at byen har et særligt party-gen og en smag for de virkelig groovy vibes, hvor der funkes og danses HELT igennem. Soul Garden bliver som at komme til en overdimensioneret havefest i det grønne Nordsjælland. Det bliver en festlig weekend, som hylder livsglæden, kærligheden og det dybe groove helt ind i sjælen," udtalte Schnoor i foråret.

 

Program


Fredag den 19. august

Scene 1:

13:00 - COPPA


15:00 - CAMILLE JONES

17:00 - LEI MOE feat. Allan Mortensen

19:00 - RIDIN’ THUMB


21:30 - D/TROIT

Scene 2:

14:00 BAUN


16:00 HENRIK MILLING / DJ

18:00 DANSK AMERIKANSK MUSIKKLUB

23:00 LEE VAN CLUB


 

Lørdag den 20. august

Scene 1


13:00 - JORDAN JACKSON

15:00 - CHRIS GREY AND THE BLUESSPAND

17:00 - DAVID MIILMANN GROUP


19:00 - JAMES SAMPSON

21:30 - PAPA’S GOT A BRAND NEW BAG

Scene 2


16:00 MONTMARTRES NATPISK

18:00 DJ ALEX DE LARGE (ALEX PUDDU )

20:30 IBRAHIM ELECTRIC


23:00 PHARFAR / DJ

ANNONCE