Nyhed

GAFFA lancerer nyt webunivers

Tirsdag den 21. juni kl. 10 lancerer GAFFA nyt webunivers med nyt design, øget indhold, nye funktioner og indførelse af et digitalt medlemskab til de læsere, der vil have det hele.

Tirsdag den 21. juni kl. 10 lancerer GAFFA nyt webunivers med nyt design, øget indhold, nye funktioner og indførelse af et digitalt medlemskab til de læsere, der vil have det hele.

I dag udkommer GAFFA i Danmark, Sverige og Norge og er i alle tre lande et stort og respekteret musik- og kulturmedie med en lang historie og mange hundrede tusinde brugere.

En bærende del af det nye GAFFA-univers er lancering af nyt digitalt medlemskab, som giver ubegrænset adgang til alt indhold og hele det historiske arkiv med over 150.000 artikler og 500 magasiner. Som noget helt unikt kan man som medlem fravælge bannerreklamer. Derudover får man rabat på en lang række festivaler og koncerter som f.eks. Tønder Festival, Grimfest, AiaSound, Kløften og Samsø Festival samt rabat på merchandise i GAFFA Shop. Prisen for fuld adgang er i den studentervenlige ende af skalaen med en månedspris på 29 kr.

– Ligesom det øvrige mediemarked vælger GAFFA også at indføre betaling for dele af vores kvalitetsindhold. Det er en direkte konsekvens af tabte annonceindtægter til primært Google og Facebook. Vi mener, at vi har sat prisen så lavt og kombineret det med en række andre fordele og en markant bedre læseoplevelse, så vi tror og håber på, at vores mange tusinde læsere vil tage godt imod det og anerkende, at god kulturjournalistik koster, fortæller direktør Robert Borges.

De læsere, som i dag modtager GAFFAs trykte magasin, vil som de første få fuld adgang til det nye, digitale univers. Øvrige læsere kan meget enkelt prøve et medlemskab for 1 kr. den første måned. For alle vil det fortsat være muligt at læse daglige musiknyheder samt udvalgte artikler og anmeldelser gratis.

Interessen for musik og for mediet er vokset konstant siden GAFFAs fødsel i 1983, og i maj 2022 besøgte 900.000 unikke brugere GAFFAs webunivers. Mængden af indhold er vokset tilsvarende og består i dag af mere end 150.000 artikler, 500.000 fotos og 500 magasiner. Alt fra første magasinudgivelse og første hjemmeside i 1996 og frem til i dag er tilgængeligt digitalt.

– Udviklingen af GAFFAs nye digitale univers har været undervejs i lang tid. Vi gik i gang med projektet stort set samme tid, som Corona ramte os. Det har ikke været en helt nem opgave at relancere GAFFA.dk med så meget indhold og så mange fotos. Men vi er meget tilfredse med og stolte af resultatet, hvor man, uanset om man benytter en spritny mobiltelefon eller en udbrændt pc vil opleve en markant designmæssig og indholdsmæssig opgradering, supplerer Kristian Lautrup-Nielsen, bestyrelsesformand og projektleder for lanceringen.    

Lanceringen af GAFFAs nye digitale univers viser, at mediet efter 39 år som kulturformidler er inde i en spændende udvikling, som betyder bedre og mere indhold til gavn for musikformidling. Foran os venter den dejligste sommer i 100 år med festivaler og store musikalske oplevelser, hvilket du alt sammen kan følge på Nordens Største Kulturmedie GAFFA.

ANNONCE