Nyhed

VIDEO: Tobias Rahim giver overklassen en 80’er-rocket lussing

Mucki Bars egen deltidsbartender har smidt singlen ”Bums for eliten”, hvor han mildt sagt ikke har synderligt meget til overs for overklassemennesker

For godt et år siden var Tobias Rahim stadig en karakter, som dukkede op i radioen fra tid til anden. Siden da har Rahim på det nærmeste erobret æteren, og tusindvis af danskere kan synge med på den dansk-kurdiske popsangers seneste hits.

Som karakter har Rahim da også altid virket som om, han godt vidste, hvilken stjernestatus han egentlig havde potentiale for at opnå. Pludselig droppede ”Stor mand” med popkollegaen Andreas Odbjerg, og fra den ene dag til den anden kendte Gud, hvermand og hans mormor til navnet Tobias Rahim.

I 2022 har Rahim i den grad set sit snit til at smede, mens jernet er varmt. Tidligere i år smed han den hyggelige indiepop-skæring ”Mucki Bar”, hvis fængende omkvæd er blevet hørt millioner af gange.


Sidste måned blev vi så budt på hans musikalske redefinering af maskulinitet med ”Når mænd græder”, og tidligere denne måned udgav Rahim ”Feberdrømmer Xx Dubai”.

I dag føjer Rahim så endnu en sang til sit sangkatalog. Med ”Bums For eliten” ude, hvor han får selskab af Artigeardit, begynder det at være meget tydeligt, at det album, som Rahim forhåbentlig brygger på, har to agendaer:

Først og fremmest at lave gennemført popmusik - men også at formidle nogle tekster med et klart samfundskritisk sigte.

Udgivelsen af den nye single kommer med rimelig god timing. Rahim har nemlig en vild sommer foran sig, hvor han eksempelvis skal spille på Roskilde Festival og AiaSound-festivalen i København.


Derudover har han også en arenaturné i foråret 2023, hvor han spiller på store scener som Ceres Arena i Aarhus og Royal Arena i København.


LÆS OGSÅ: Tove Lo udgiver ny single og annoncerer album

ANNONCE