Nyhed

Maggie Rogers til Danmark

Den amerikanske folk-pop-sanger og sangskriver kan opleves i Tap1 25. november

Den amerikanske folk-pop-sanger og sangskriver Maggie Rogers vender tilbage til Danmark og giver koncert i Tap1 i København den 25. november. Den 29. juli udsender hun sit andet fuldlængdealbum, Surrender, hvor singleforløberen "That's Where I Am" allerede har over seks millioner streams på Spotify.

Maggie Rogers brød igennem i 2016, da hun i en viral video præsenterede sin debutsingle "Alaska" for en måbende Pharrell Williams og resten af verden under en masterclass på det musikinstitut i New York, hvor hun dengang studerede. Sangen blev et stort hit og var året efter med på Rogers' succesfulde debut-ep Now That the Light is Fading.

Endnu mere populær var Rogers' debut-fuldlængdealbum Heard It in a Past Life, som gik nummer to på den amerikanske albumhitliste ved udgivelsen i 2019 og gav Maggie Rogers en nominering i kategorien "bedste nye kunstner" ved Grammy-showet samme år. GAFFA gav albummet album fire stjerner og roste hende blandt andet for sangen "Fallingwater" med ''godt med dubbet vokal, gospelkor, insisterende trommer og et superfedt temposkift''.


LÆS OGSÅ: ANMELDELSE: Fra finurlig til overproduceret

I 2018 gav Maggie Rogers sin første koncert herhjemme, da hun varmede op for Haim i Tap1, og i 2019 kunne hun så opleves på Roskilde Festival, hvor hun åbnede Avalon-scenen. Her var GAFFAs anmelder dog lidt forbeholden.

LÆS OGSÅ: ANMELDELSE: Et snorlige popshow fra skæppeskøn stemme


I dag har Maggie Rogers mere end en milliard globale streams. 

Billetsalget til koncerten starter fredag 10. juni kl. 09.00 via livenation.dk og ticketmaster.dk

Varm op med "That's Where I Am":


ANNONCE