Nyhed

PJ Harvey om kommende album: “Jeg er meget tilfreds med det”

PJ Harvey lover et nyt album i sommeren 2023.

I et nyt interview med det amerikanske medie Rolling Stone løfter PJ Harvey sløret for sit næste album. I interviewet udtaler hun, at albummet “tog lang tid at skrive for at få rigtigt, men jeg føler mig meget glad for det”.

Det er stadigt uklart, hvor længe vi helt præcist må vente på albummet, men i interviewet med Rolling Stone fortæller Harvey, at hun er “meget tilfreds med det”, og at det nok udkommer i løbet af sommeren 2023.

Rygterne om det kommende album har svirret, siden Harvey i starten af februar delte billeder af sig selv i studiet. I Rolling Stone-interviewet udtaler hun yderligere, at hun denne gang har været inspireret af soundtracks fra film komponeret af Jonny Greenwood, Hildur Guðnadóttir og Ryuichi Sakamoto. Derudover har hun også lyttet en del til Thom Yorkes soloprojekter.


Rockikonet, hvis fulde navn er Polly Jean Harvey, er lige nu aktuel med sin digtsamling Orlam, der handler om den niårige pige Ira-Abel fra Dorset-regionen i England, som bevæger sig mellem to verdener - spøgelsernes og menneskernes. Som noget ekstra særligt er bogen skrevet i Dorset-dialekt, hvor PJ Harvey selv kommer fra.


Til årets Heartland Festival læste Harvey udpluk af Orlam op, hvor hun fik manifesteret, at hun ikke blot er en eminent musiker, men også en dygtig digter.

Læs anmeldelsen her, hvor GAFFAs anmelder gav poeten Harvey fem stjerner.

ANNONCE