Nyhed

Tove Lo udgiver ny single og annoncerer album

Tre års ventetid er forbi, når den svenske sangerinde udgiver nyt album den 14. oktober

Sidst vi hørte et helt album fra den svenske popsangerinde var med 2019-udspillet Sunshine Kitty. Et album, hvor GAFFAs anmelder observerede et flot og fedt skifte fra den blødsødne popmusik til et øget fokus på Los egne og hendes omverdens skyggesider.

Tidligere i år fik vi første forsmag på det nye album Dirt Femme i form af singlen ”No One Dies From Love”. Ligesom så meget andet popmusik i dag har nummeret en klar bismag af 80’erne, mens musikvideoen er byder på en 60’er-agtig futuristisme.

I dag er anden single, ”True Romance” udkommet - og den løber på mange måder ned ad samme boldgade.


LÆS OGSÅ: Tove Lo giver dansk koncert

Sangtitlen er taget fra 1993-filmen True Romance, hvor Christian Slater og Patricia Arquette spiller en moderne udgave af Bonnie & Clyde. Som Lo selv har forklaret: ”Teksterne er baseret på filmen True Romance, destruktiv kærlighed når det er bedst og værst.”

Grundlæggende er Dirt Femme en bearbejdning og behandling af Tove Los forhold til hende selv, hendes køn og seksualitet. Som hun selv har udtalt, er det svært at forklare, hvad albummet kommer til at handle om, da det består af hende, der fortæller direkte fra hjertet.


Dirt Femme udkommer som sagt den 14. oktober, og videoerne til både ”True Romance” og ”No One Dies From Love” kan ses under artiklen her.

ANNONCE