Nyhed

Amerikansk r&b-fænomen giver koncert på Christiania

Kehlani kan opleves i Den Grå Hal 22. november

Det er kun et par uger siden, amerikanske Kehlani udgav sit tredje album. Det bærer titlen Blue Water Road og byder på gæsteoptrædener fra blandt andre Justin Bieber, Thundercat og Jessie Reyez. Og nu har den californiske sanger og sangskriver så annonceret en koncert i København til efteråret. 

Den finder sted i Den Grå Hal på Christiania den 22. november, og billetter sættes til salg via Livenation.dk og Ticketmaster.dk den 20. maj klokken 10. De koster 425 kroner plus gebyr. Der er billetter i forsalg for medlemmer af Live Nation allerede fra idag (16. maj).

Artiklen fortsætter nedenfor


Kehlanis 2015-mixtape You Should Be Here fik en Grammynominering i kategorien Best Urban Contemporary Album, og siden har hun udgivet i alt tre album. Hun debuterede med SweetSexySavage (2017), fulgte op med It Was Good Until It Was'nt (2017) - som tematiserede moderskabet - og satte trumf på med endnu et mixtape to år senere.

"Med små 31 minutter er Kehlanis nye mixtape halvt så langt som debutalbummet, men uden tvivl mere end dobbelt så godt. Tøjlerne er sluppet, og popambitionerne dæmpet til fordel for noget post-neo-soul", skrev GAFFAs Jens Dræby om den passende betitlede While We Wait, som udkom i 2019.


Og nu kan Kehlani så opleves på dansk grund - med et nyt album i bagagen.

ANNONCE