Nyhed

De Grimmeste Aftner vender tilbage

Grimfest afholder endnu en gang picnic i Grimhøjgaarden i Brabrand

Den første annonceret aften 27. maj byder på rolig musik i rolige omgivelser, med besøg fra I Think You’re Awesome, Svaneborg Kardyb og Rumpistol Ensemble.

Da coronaen for første gang hærgede det danske festivallandskab, arrangerede Danmarks Grimmeste Festival som modsvar en række enkeltstående koncertaftener i de grønne omgivelser. Siden da har de haft besøg af navne som Magtens Korridorer, TV-2, Jung, Steen Jørgensen og Kristian Leth. Nu afholder de successen for tredje gang, og den første aften præsenterer sommerlig drømmende jazz.

Jens Berents Christiansen a.k.a. Rumpistol er kendt for sit filmiske og minimalistiske univers, der siden starten debuten i 2003 har bevæget sig fra electronica, over neo-klassisk og ind i jazzen på seneste udspil Isola. Med sit medbragte Rumpistol Ensemble, bestående af cello, violin, kontrabas, guitar, trommer og ham selv på klaver, er han klar til at give en smuk og organisk oplevelse til en grim aften. 


Derudover kommer der besøg af en af de nye store spillere på den danske jazzscene, nemlig duoen Svaneborg Kardyb. Nikolaj Svaneborg (klaver/synths) og Jonas Kardyb (trommer/percussion) har, med deres minimalistiske og udpræget skandinavisk lydende jazz, vundet to priser ved DMA Jazz 2019 for Årets Nye Danske Jazznavn og Årets Danske Jazzkomponist. Deres naturalistiske og drømmende lyd hylder de danske landskaber og passer derfor godt til en aften på sommerens rand i hjertet af Hasle bakker.

Det tredje navn til at fortrylle årets første grimme aften er indie-jazzensemblet I Think You’re Awesome. Ikke ulig de førnævnte acts er det seks mand store orkester et af de mere prominente på den danske jazzscene, og de har spillet flere udsolgte koncerter landet rundt med nysgerrige og varme kompositioner. Der bliver trukket på både country, folk, afrobeat, pop og selvfølgelig jazz, når gruppen gæster Grimhøjgaard. 

Det vil være muligt at købe både mad og drikke på pladsen, og det kan nydes på et tæppe på den store plæne. Billetter kan købes lige her.


ANNONCE