Nyhed

Der lader til at være dårlig stemning i Migos

Quavo og Takeoff går sammen i en duo – små tegn på, at det måske ikke går helt roligt til i Migos-lejeren

Om man kan lide dem eller ej, er der ingen tvivl om, at Migos endte med at blive et af de mest ikoniske og stildefinerende artister for 2010’ernes hiphop. Med deres minimalistiske produktioner, ørefængende hooks og deres karakteristiske triol-flow er de et umiskendeligt element i 2010’ernes popkultur.

Hvad der dog også har skabt deres succes, er deres nærmest synkroniserede sammenspil som trio, og uden at det skal være for sensationalistisk, så er der dog visse indikatorer på, at trioen måske er ved at møde vejs ende som musikalsk konstellation.

I går så man Quavo poste et billede af han og hans gruppekollega og nevø, Takeoff, rekreere en scene fra den ikoniske film Fear and Loathing in Las Vegas. Dette var for at promovere deres kommende single ”Hotel Lobby”.  Singlen er dog ikke udgivet under deres kendte kunstnernavne, nej i stedet er de to gået sammen under et nyt navn Unc And Phew, hvilket altså refererer til det faktum, at Quavo er Takeoffs onkel.


Dette føjer sig blot til de rygter, der har været i noget tid om gruppens opbrud. Dog skal man skrive sig bag øret, at alle medlemmer har udgivet musik uafhængigt af hinanden før. Dog er der nogle vakse brugere på internettet, der, som Stereogum skriver, har spottet, at både Offset og hans kone Cardi B ikke længere følger de to rappere på Instagram, hvilket jo kan indikere dårlig luft imellem dem.


ANNONCE