Nyhed

LYT: Dave Grohl udgiver metal-album

GAFFA.dk - alt om musik

Der ligger en kuldegysende forklaring bag det fiktive band Dream Widows skæbne i Foo Fighters’ aktuelle gyserkomediefilm, Studio 666.

I filmen lejer Foo Fighters et palæ i forbindelse med indspilningen af deres tiende studiealbum. Men Dave Grohl får snarligt kastet en forbandelse over sig, som får ham til at angribe det øvrige band.

Bandet finder undervejs hurtigt ud af, at det ikke er hans første episode. Det fiktive metalband, Dream Widow, fik sig en lignende oplevelse med Grohl årtier tilbage. De nåede blot at indspille et enkelt album, som aldrig så dagens lys, inden frontmanden slog dem ihjel. 

LÆS OGSÅ: PÅ MED FOLIEHATTEN: 10 skøre konspirationsteorier fra musikkens verden

Sidste måned fik vi en smagsprøve med “March of the Insane”. Nu er det fortabte album Dream Widow tilgængeligt i sin helhed på alskens streamingtjenester.

Albummet vækker genlyd i flere af metalgenrens underkategorier. “The Sweet Abyss” og “Angel With Severed Wings” befinder sig i et melodisk territorium, hvorimod “Becoming” trækker på doom og sludge. Lyt selv frem til mere nedenfor:

Foo Fighters blev i går tilføjet til musikprogrammet for Grammy-prisuddelingen i næste måned. De blev annonceret samtidig med Nas og H.E.R. På scenen optræder desuden Billie Eilish, Olivia Rodrigo, BTS, Lil Nas X og flere til, når prisuddelingen finder sted i Las Vegas den 3. april.

ANNONCE