Nyhed

Mike Tramp drager på turné med dansksproget album

GAFFA.dk - alt om musik

I forbindelse med udgivelsen af sin første dansksprogede album For Første Gang drager Mike Tramp på Danmarksturné til efteråret.

Med en karriere, der snart er ved at have strakt sig over et halvt århundrede, kan man uden at overdrive kalde Mike Tramp for en rockveteran. Fra de mange forskellige bandkonstellationer igennem tidernes løb til internationale eventyr og hans nylige genindtræden på melodi grand prixets scene i 2021 har Tramp om noget haft sin del af oplevelser.

Er der nogen der er klar over denne tidens gang, så er det Tramp selv, hvilket man tydeligt kan høre på førstesinglen ”Min by”. På den sang hører vi Tramp påtage sig rollen som en sand nostalgiker, der vender blikket tilbage mod hans opvækst i 60- og 70’ernes Vesterbro. Der bliver skruet gevaldigt op for intimiteten, da vi bliver budt på en hudløst ærlig Tramp, som for første gang siden Mabel-tiden udgiver et album på sit modersmål. Som Tramp udtaler i en pressemeddelelse:


”Når man synger på sit modersmål, rykker alting tættere på, og der er ikke noget at gemme sig bag. Derfor føles det her også som et af de vigtigste albums, jeg nogensinde har lavet. Det er mig, der synger, og det er min historie."

Tourplanen lyder således:

29/9 Karosserifabrikken, Helsingør


30/9 Kulturium - Ishøj Musikteater

1/10 Magasinet, Odense

6/10 Horsens Ny Teater


7/10 Tobakken, Esbjerg

8/10 UnderVærket, Randers

13/10 Gimle, Roskilde


14/10 Ny Ridehus, Næstved

15/10 Kino Den Blå Engel, Kalundborg

20/10 Bremen Teater, Kbh.


21/10 Sønderborghus

22/10 Tobaksgaarden - Kulturhuset i Assens

Billetter kan købes via Billetto.


LÆS OGSÅ: GAFFAs anmeldelse af Tramps genindspillede Second Time Around.

Som opvarmning på albumudgivelsen og turnéen kan man lytte til førstesinglen ”Min By”:


 

ANNONCE