Nyhed

SE VIDEO: Florence er den ensomste showgirl – album på vej

GAFFA.dk - alt om musik

Med det kommende album Dance Fever leverer Florence + The Machine en tredjesingle, der i den grad lever op til albumtitlen.

Med de to tidligere singler ”Heaven Is Here” og ”King”, koblet sammen med gårsdagens annoncering af bandets kommende album Dance Fever, var den tematiske sammenhæng ikke lige til at fange imellem albumtitlen og de to meget akustiske singler. Nu med ”My Love”, kan uvisheden høre op, da man nærmest er nødsaget til at bevæge sig til dette nummer.

Med Florence Welchs karakteristisk dramatiske og ubegribelige stemmeføring, kraftige synthesizere, svævende strygere og en pulserende rytme kan man intet andet end stå måbende hen over nummerets potens. Samtidig med denne tydelige dansbarhed er der også et ulmende mørke, der ligger som en tyk undertone igennem hele nummeret, hvilket også Welch selv har italesat: ”Nogle gange har de største dansesange, tænker jeg, en virkelig sørgelig kerne i sig,” udtalte Welch til Greg James på BBC Radio 1.


Med musikvideoen, der kan ses over artiklen, bliver dette ulmende mørke også endnu tydeligere. Iklædt fuldt showgirl outfit ser vi Welch danse ensomt i en artdeco-udsmykket sal, med stillestående musikere og publikum, der bliver til disse zombie-lignende mennesker.

Florence + The Machine udgiver deres femte album Dance Fever den 13 maj.

LÆS OGSÅ: GAFFA’s mangestjernede anmeldelse af deres sidste album High As Hope.


ANNONCE