Nyhed

SE VIDEO: Soccer Mommy udgiver ny single og annoncerer nyt album

GAFFA.dk - alt om musik

Indierockeren har smidt første singlen ”Shotgun” fra sit kommende album Sometimes, Forever, der har udgivelsesdato den 24. juni. Se musikvideoen over artiklen.

Det er ikke mere end knap et halvt år siden, at man sidst har kunnet høre noget nyt fra Nashville-indierockeren, men de udgivelser, hun har smidt siden sit 2020-album color theory, som GAFFA gav hele fem stjerner, har alle virket som spøjse strøtanker. Fra demoer til remixes og senest en sammensmeltning af J-pop og indiepop i form af Kero Kero Bonito-samarbejdet ”rom com 2021”, har det hele virket porøst.

Nu ser vi så den 24-årige Sophia Regina Allison tilbage, klar med singlen ”Shotgun” og en dertilhørende musikvideo. I forbindelse med udgivelsen af singlen kunne Allison også løfte sløret for albumtitlen Sometimes, Forever samt tracklisten, der kan ses under artiklen. Som prikken over i’et viser det sig at hele albummet bliver produceret af ingen ringere end Oneohtrix Point Never.


På ”Shotgun” leverer Allison et stilsikkert slag indierock, med en drivende rytme, et letgenkendeligt guitarriff og godt lagdelte synthesizere. Med sin veleksekverede og henkastede vokallevering byder hun på en bittersød tekst om kærlighedens altopslugende rus, der nærmest kan føles som at blive skudt. Som Allison selv forklarer i en pressemeddelelse:

"Jeg ville gerne fange alle de små momenter i et forhold, der sidder fast i én."

Som sagt er Soccer Mommys tredje album Sometimes, Forever ude den 24. juni via Loma Vista.


Sometimes, Forever’s trackliste:
01 “Bones”
02 “With U”
03 “Unholy Affliction”
04 “Shotgun”
05 “newdemo”
06 “Darkness Forever”
07 “Don’t Ask Me”
08 “Fire In The Driveway”
09 “Following Eyes”
10 “Feel It All The Time”
11 “Still”

LÆS OGSÅ: Pop møder guitarrock på beabadoobees nye ørehænger

ANNONCE