Nyhed

The Minds of 99 klar med supportnavne til forårsturné – melder udsolgt igen

GAFFA.dk – alt om musik

The Minds of 99 offentliggør henholdsvis Zar Paulo og Tobias Rahim som support til Infinity Action Touren og melder samtidig udsolgt i Arena Næstved.

The Minds of 99 blev et symbol på genåbningens forløsning og livemusikkens tilbagekomst med deres til dato største headlinershow i Parken foran 50.000 koncerthungrende fans. De har siden annonceret, at de gør det hele igen. Og igen. På en stort anlagt arena-tour rundt i landet. Syv ud af ni er allerede udsolgt for længst, og de har netop udsolgt Arena Næstved og annonceret få billetter til ekstrakoncerten i Royal Arena. Derudover har de meddelt, at de hiver gæster med på turen, og får to af landets fremadstormende kunstnere til udvalgte koncerter, nemlig Zar Paulo og Tobias Rahim. 

Tobias Rahim** åbner ballet – og dermed touren – begge aftener i København, Herning og Odense, og den tredje og sidste koncert i Rahims hjemby Aarhus. Tobias Rahim har været mere eller mindre uundgåelig i 2021 med sit samarbejde med den mindst lige så hittende Andreas Odbjerg og deres nummer "Stor mand". Sangen, der nu er ved at blive overhalet af Rahim selv og hans nye single "Mucki Bar", lå nummer 1 på Spotify i over 100 dage, nummer 1 på radioen fem dage i træk, nummer 1 danske radiohit i 11 uger, 14 uger som nummer 1 på den danske hitliste, har fået to gange platin og modtog en Zulu Award for årets danske hit.


Zar Paulo* varmer publikum godt og grundigt op Næstved, Aalborg og til de to første koncerter i Aarhus med deres energiske poprock-show. Bandet og deres forsanger Emil Vam er allerede på kortet for deres høje energi og massive tilstedeværelse på scenen. De startede 2022 med at udsende deres hidtil største hit "Klap for fædrelandet", en skarpt forfattet kommentar til alle afkroge af fædrelandet. Nummeret, der er første single fra deres kommende debutalbum, blev P3’s Uundgåelige og røg i høj rotation på P6 og får jævnlig afspilning på P4.

Zar Paulo har de seneste par år været nævnt som et af de bands, man skulle holde godt øje med og har fået meget ros for både udgivelser og koncerter i flere store medier. De cementerede for alvor deres sangskrivertalent med singlen "Stop Believing" fra 2020  og ligger helt klart øverst i vækstlaget.

LÆS OGSÅ: ANMELDELSE: En koncert, der vil blive husket


Den 7. april: Royal Arena, Kbh. – Udsolgt **

Den 8. april: Royal Arena, Kbh. - Ekstrakoncert – få billetter **

Den 9. april: Jyske Bank Boxen, Herning **


Den 14. april: Arena Næstved - Udsolgt - venteliste*

Den 15. april: Gigantium, Aalborg - Udsolgt – venteliste *

Den 16. april: Jyske Bank Arena, Odense - Udsolgt – venteliste **


Den 21. april: Ceres Arena, Aarhus - Udsolgt – venteliste *

Den 22. april: Ceres Arena, Aarhus - Udsolgt – venteliste *

Den 23. april: Ceres Arena, Aarhus - Udsolgt – venteliste **


Billetpriser: 

Jyske Bank Boxen: PL1 580 kr. / PL2 480 kr. / PL2U 580 kr. / PL3 350 kr. + gebyr

Royal Arena: PL1 580 kr. / PL2 480 kr. / PL2U 580 kr. / PL3 350 kr. / PL4 270 kr. + gebyr


ANNONCE