Nyhed

Her er alle de nominerede musikere til årets Danish Rainbow Awards

Tessa er nomineret i flere kategorier, blandt andet også som Årets Ally

Siden 2008 har en meget vigtig prisuddeling fundet sted. Arrangementet hedder Danish Rainbow Awards og er til for at hylde og hædre mangfoldigheden. De nominerede til prisuddelingen udgør derfor personer, organisationer og virksomheder, som er med til at skabe bedre livsvilkår for LGBT+-miljøet.

I år finder arrangementet sted den 19. oktober i Cirkusbygningen i København, og de nominerede er netop landet. På ægte LGBT+-manér er de nominerede til årets prisuddeling en mangfoldig flok og rummer blandt andre Danmarks tidligere statsminister Helle Thorning Schmidt, satiriker Nina Rask og nuværende statsministerkandidat Søren Pape.

Udover de nævnte er en række branchefolk og artister inden for musikkens verden også repræsenterede i de forskellige kategorier. Artisterne Sander Sanchez, Asbjørn og dj-kollektivet Female Future Sound er nominerede i kategorien ’Årets artist’.


Prisen fra kategorien ’Årets ally’ gives til en person, som bruger sin platform til at støtte og styrke LGBT+-personers rettigheder og vilkår. Her er et kendt ansigt inden for musikken også at finde, da Tessa er nomineret, fordi hun blandt andet ”kritiserer sit eget miljø for ikke at acceptere LGBT+-personer”, som det står i en pressemeddelelse.

Som det eneste management i musikbranchen repræsenterer Queer Music Agency udelukkende queer-artister, hvilket også er grunden til, at virksomheden er nomineret til ’Årets erhvervspris’. Denne pris gives til en aktør, der – gennem sit arbejde – skaber tryghed og inklusion på arbejdsmarkedet for LGBT+-personer.

Showet transmitteres live, så du hjemmefra har mulighed for at opleve den farverige og festlige aften, som står i mangfoldighedens tegn. Ud over prisuddelingen står Tessa, Asbjørn, Sander Sanchez, Neigh, MathTheGamerGirl og QueerQhoirQopenhagen for musikalsk underholdning.


LÆS OGSÅ: LISTE: Alternative queer-sange, du kan varme op til Pride med

ANNONCE