Nyhed

PREMIERE: The Courettes som sendt fra 60’erne i ny musikvideo

Garagerockbandet annoncerer også en turné i Danmark

Tilbage i 2021 udgav den brasiliansk-danske gruppe The Courettes deres seneste albumudspil Back in Mono. GAFFA kvitterede med fire stjerner for pladen, som også fik en god pose rosende ord med på vejen:

”Det er et solidt album, og man kan håbe på, at et godt salg vil give både Damaged Goods og The Courettes mere mod og frihed til at tage chancer i næste omgang, for der kommer helt sikkert mange stærke skiver fremover”.

Siden har Flavia og Martin Couri, som udgør bandets konstellation, for nyligt sluppet et nyt, opfølgende album med titlen Back in Mono (B-Sides & Outtakes).


Første single i rækken fra dette udspil hedder ”Talking About My Baby”, og GAFFA har fornøjelsen af eksklusivt at stå for premieren på den nye video, som kan se lige her:

Musikvideoen stråler af de glade 60'ere og har klare referencer til James Bond-filmene fra samme tidsalder. Videoen er skudt som 8mm-film i sort/hvid, og alt lige fra kunstnernes stil og de visuelle effekter til dansetrinnene sidder lige i skabet.


- Vi skrev "Talking About My Baby" under pandemien, mens vi også skrev og optog vores album Back In Mono. Det var virkelig en hård tid. Det var hårdt at være så langt væk fra min familie i så lang tid, vi mistede så mange vi elskede og holdt af, vi spillede ingen koncerter, vi havde ingen penge, vi fik ingen hjælp, men vi havde hinanden, fortæller forsanger Flavia Couri til GAFFA og fortsætter:

- Sangen er også en hyldest til at have modet til at bryde ud af sin comfort-zone, at turde tage chancer og følge sit hjerte. Livet smiler tilbage til dig, når man tør give slip.

I en pressemeddelelse sætter forsangeren ord på, hvor meget hende og ægtefællen Martin Couri glæder sig til at vende tilbage til Danmark:


”Vi ser os selv som borgere af verden. Men, at vi endelig skal på lige netop den her tour, føles for os som at vende hjem”.

Turnéplan:

Den 3. november – Walther Musikcafé, Skanderborg


Den 4. november – Fermaten, Herning

Den 5. november – Kulturhuset Pavillonen Grenaa

Den 10. november – Slagelse Musikhus, Badeanstalten


Den 11. november – Tapperiet, Køge

Den 12. november – BETA, København

Den 17. november – Skråen i Nordkraft, Aalborg


Den 26. november – Spillestedet Harders, Svendborg

LÆS OGSÅ: REPORTAGE: Gutter Island 2022 – Gutter se dig igen, Skandinaviens største garagefestival

ANNONCE