Nyhed

The Game giver dansk koncert

Vestkystrapperen kommer til København om få uger

Så er der godt nyt til hiphop-segmentet. Rapperen, som kalder sig The Game, har varslet sin ankomst til København, hvor han giver koncert allerede i næste måned.

På samme måde som Dr. Dres andre disciple blev The Game i sin tid signet af pladeselskabet Aftermath Entertainment, der har rappere som Kendrick Lamar og Eminem.

Siden da har han skiftet pladeselskab og udgivet i alt 11 album. Nu tager han det seneste, Drillmatic - Heart vs Mind, til Danmark, når han besøger Stagebox, København den 19. november 2022.

På albummet finder man blandt andet et 10-minutter lange diss track rettet mod den tidligere kollega Eminem, mens andre sange byder på prominente gæster som Big Sean, A$AP Rocky og altid aktuelle Kanye West.

Compton-rapperen var senest i Danmark i 2016 ad to omgange, hvor GAFFA anmeldte koncerten i Voxhall, Aarhus.

”Stemningen blev skabt, bragt og leveret af The Game, som i mine øjne ingenlunde manglede den efterspurgte magnetiske karisma. Karismaen var der, nærværet var der, og musikaliteten var der, så umiddelbart har The Game i aften gjort tidligere anmeldelser til skamme,” skrev Mads Jensen i sin firestjernede anmeldelse.

Man kan købe billetter fra fredag den 7. oktober klokken 12.00 via Ticketmaster.

LÆS OGSÅ: Dansk sanger udgiver nummer med The Game

ANNONCE