Nyhed

Blæst deler detaljer om ny ep: Den handler om at være ung

Stiv Kuling kommer i tide til efterårets flere meter i sekundet

Den 30. september kommer ep’en Stiv Kuling med Blæst, der består af Fernanda Rosa, Lauge Kjærulf, Anders Bondo og Valentin Buchwald.

Stiv Kuling har ikke nogen fast tematik, udover at den handler om at være ung, den handler om at feste, den handler om de små flirts, de større forelskelser, og så er der sneget sig en enkelt breakup-song med,” siger bandet i en pressemeddelelse i forbindelse med albummet. ”Temaet er egentlig bare et blandet følelsesliv, som vi kan relatere til.”



De seneste måneder har fritiden til at feste, flirte og bare være ung dog været sparsom for bandet, der har turneret og givet i alt 22 optrædener på de danske festivaler.

Og det stopper ikke dér - for henover efteråret og vinteren har gruppen hele 27 nye jobs i kalenderen på deres Stiv Kuling Tour.

Og mon ikke man kan forvente både at høre sange fra den nye ep og hits som ”Ego” og ”Juice,” hvoraf sidstnævnte ligger nummer 10 på den danske hitliste på Spotify med sine over fire millioner afspilninger.

Stiv Kuling er Blæsts første ep siden udgivelsen af Vindstille i 2020, som blandt andet inkluderer sangen ”Ikke Sige Nej,” som bandet indledte deres Spot Festival-optræden med i maj måned.


”Der er godt pakket oppe foran Park-scenen, og det bliver kun tættere, varmere og vildere, jo længere ind i koncerten vi kommer. Selvom energien i crowden er lidt efterskoleagtig, er musikken på ingen måde skolet,” skrev GAFFA i sin anmeldelse af koncerten og tildelte bandet fem ud af seks mulige stjerner.


LÆS OGSÅ: BEDST LIGE NU: 12 håndplukkede tracks - Fra Iceage og Blæst til Phlake og Ericka Jane

ANNONCE