Nyhed

Farveblind skyder efteråret i gang med nyt "in-your-face" track

Trioen har netop udgivet ny single og annoncerer kommende ep

Efteråret er netop begyndt, og elektropunk-trioen Farveblind har på bedste vis skabt et elektronisk soundtrack med singlen ”Rock ’N Rolla”, der udkom den 2. september med rapperen Lucy Love som vokalgæst. I forbindelse med udgivelsen annoncerede trioen også, at deres næste ep All Clubs Are Bastards vil blive udgivet den 14. oktober. De udgav deres første ep Boxes tilbage i 2019.

Farveblind udtaler sig om ”Rock ’N Rolla” i en pressemeddelelse:


”Vi satte os for at lave det mest ’in-your-face’ track, vi nogensinde har lavet – og det føler vi, at vi opnåede med ’Rock ’N Rolla’. Vi ville redefinere, hvordan den moderne kæphøje rock ’n roll-attitude kunne lyde, og Lucy Loves aggressive vokal gjorde det muligt. Kort sagt, så handler ’Rock ’N Rolla’ om at sparke døre ind og dyrke sin indre hotelværelses-smadrende rockstjerne”.

Den kommende ep er punk-inspireret, hvilket blander sig med deres kendte elektroniske univers. Trioen fortæller: 

”All Clubs Are Bastards er i sin helhed en blanding af klub-bangere og rå punk-attitude. Det er ligesom at tage på klub med Dr. Martens på. Vi ville gerne bringe rave-kulturen til punkscenen og kombinere breakbeats med fuzz-bas”.


Senere på efteråret vil Farveblind give koncerter i tre af Danmarks største byer. Du kan opleve dem på henholdsvis Hotel Cecil i København den 4. november, på Studenterhuset i Aalborg den 11. november samt på Radar i Aarhus den 12. november. Du kan finde billetter til alle tre koncerter HER.

LÆS OGSÅ: Farveblind udgiver debut-ep med markant producer

ANNONCE