Nyhed

BEDST LIGE NU: 12 håndplukkede tracks – Fra Farveblind og Tove Lo til Rebecca Lou og Phlake

Du vil gerne vide, hvad der rører sig på musikfronten? Lyt her!

Drew Sycamore – Madonna

Hvem vil i virkeligheden ikke gerne adopteres af Madonna? Her på redaktionen kan vi i hvert fald række hånden op og stemme i. Sycamore fortsætter sin hiteskapade og kræver et dansegulv. ”Madonna” er anden single forud for hendes næste længeventede album Masculina, og vi glæder os!

 

 


Rebecca Lou – Heaven Or Hell


Nogle gange kan livet godt føles lidt om helvede og himlen på en og samme tid, og det er Rebecca Lou enig i. På sin splinternye singler tager hun os med til både de dybeste dybder og højeste højder, og det føles som et hit in spe. Det er lige til at synge med på, og den viser Rebecca Lou fra sin bedste side.

 


 

Farveblind – Crooks

Danske Farveblind er kendt for at lave musik, som får hjertekulen til at vibrere i takt med bassen, og ”Crooks” er ingen undtagelse. Denne gang har de allieret sig med Sebastian Monti fra hiphopgruppen Monti på en attituderig sang, der bliver fulgt op med en Tarantino-inspireret musikvideo.

Between Mermaids and Me – Dreamwalker


Den elektroniske glitchpopduo Between Mermaids and Me er klar med endnu en sang, som inviterer dybere ind i deres interessante univers. I en blanding af organiske og soniske toner omfavner duoen lytteren i en så høj grad, at man ikke kan gøre andet end at flyde med og bare nyde det.

Tove Lo – Grapefruit


Det er en trist dance-banger med mørke og intense tekster, som Tove Lo præsenterer os for. Her fortæller hun ærligt om sine tidligere problemer med spiseforstyrrelser og sit eget kropsbillede, imens hun danser alle følelserne ud på det led-oplyste dansegulv. Gør dig klar til at græde på dansegulvet.

Olivver – Rivaler


”Vi er gået fra bedste venner til rivaler,” synger Olivver på denne smukke rapsang. Den autotunede vokal skærer lige der, hvor det gør mest ondt og føles allerbedst, imens han tager os igennem et venskab, der er fortabt. Stjerneskuddet viser med ”Rivaler” helt præcis, hvorfor han er værd at holde øje med.

Emil Lange og Kidd – Fuck Systemet


Er du også træt af skolen og arbejdet? Så får du her den banger, du har manglet, og som du har brug for, når weekenden endelig rammer os igen. Mesteren af klubhits, Emil Lange, er gået sammen med Kidd og resultatet er en banger, som du ikke kan stå stille til – hverken om mandagen eller i weekenden.

Phlake – Phine


Jeg har det egentligt helt fint, men måske ikke sådan vildt fint. Måske sådan ok fint, men ikke sådan virkelig fint. Det er temaet på Phlakes nye album Phine, hvor sangen af samme navn kommer fra. Det er den perfekte sang til at tage med dig ind i efteråret, når humøret trænger til en pick-me-up.

Lil Cat – Monster


Vores yndlingskatte er ude med endnu et stærkt popnummer, som handler om monstret, der kan gemme sig under sengen – eller ude i verden, hvor vi hver dag befinder os. Duoen har endnu engang formået at lave et stærkt omkvæd, som hænger fast i krop og sind lang tid efter nummerets afslutning.

Louis Tomlinson – Out of My System


Det tidligere One Direction-medlem har netop annonceret en koncert i København, og nu smider han en single som smagsprøve på, hvad vi kan forvente af en vaskeægte popstjerne. ”Out of My System” er en insisterende ”in your face”-sang om ikke at kunne slippe væk fra sine dæmoner.

Mila – Supposed to Be


Har Jada en lillesøster, vi ikke kender til? Det skulle man i hvert fald tro, når Mila først folder sig ud. Hendes stærke vokal smyger sig om trommehinden, mens hofterne bevæger sig sensuelt fra start til slut. Mila, du er virkelig præcis, hvor du skal være, og please snart udgiv flere popbaskere.

Stormzy – Hide & Seek


Endelig er der lyd fra Stormzy forud for hans tredje album This Is What I Mean. Det er en mere indadvendt sang, hvor sagte afrobeats tager lytteren i hånden, mens vokaler fra Äyanna, Teni the Entertainer og Oxlade hjælper med at følge sangen helt til dørs. Det lover godt for det kommende album.

ANNONCE