Nyhed

Lamin drager på forårsturné

Rapperen besøger en lang række danske byer

Han har netop udgivet sit andet album og har haft en sommer med et ret så stramt festivalprogram. Og nu har han netop annonceret en forårsturné. Rapperen Lamin, som oftest går under Lams, besøger nemlig i løbet af februar og marts hele ti byer rundt omkring i Danmark.

Lamin udgav sin første ep TOUR i 2020 og året efter fulgte udgivelsen af rapperens debutalbum Hva ved de om Lams og ep’en Ny Agenda, der udkom i samarbejde med Artigeardit. I starten af september (den 2. september, red.) udkom Lamins seneste plade – Kronisk skeptisk.  

På trods af sin relative korte karriere og sit knapt så store musikalske repertoire har Lamin allerede sat sit præg på den danske rapscene.


Numre som ”Æstetisk” og ”Window” har vundet indpas på de danske radioplaylister og har længe kørt i rotation. Også på livescenen har Lamin haft et forrygende år, da han blandt andet spillede på en udsolgt scene i Store Vega. 

Som en del af sine mange besøg på de danske festivaler i sommer lagde Lamin også vejen forbi Countdown-scenen på Roskilde Festival. Det var et besøg, som GAFFAs anmelder gav fire ud af seks stjerner, ledsaget af en god pose rosende ord:


”Ingen skal tage noget fra det fundamentalt stabile og grundige arbejde, som Lamin lægger i sin musik, live-optræden og positive budskaber”.

Turnéplan:

23/2 – Slagelse, Badeanstalten


24/2 – Silkeborg, Kedelhuset

25/2 – Sønderborg, Mejeriet

2/3 – Aalborg, Skråen


3/3 – Aarhus, Train

4/3 – Kolding, Godset

8/3 – Odense, Posten


9/3 – Fredericia, Tøjhuset

10/3 – København, Store Vega

11/3 – Roskilde, Gimle


Billetter er i salg lige her.

LÆS OGSÅ: Dråben Podcast er tilbage: Har Lamin udgivet årets album?

ANNONCE