Nyhed

LYT: Endnu et Alphabeat-medlem går solo

En ikonisk tamburin-spiller er tilbage

I 2006 og 2007 gik der ikke en vågen time, hvor radiokanalerne ikke bragede hits som ”Fascination” eller ”10.000 Nights”. Gruppen Alphabeat blev nemlig et dansk fænomen, der også udfoldede sig i udlandet, og det gik strålende for de unge silkeborgenseres karrierer helt frem til 2021, hvor de spillede deres sidste koncert sammen.

Siden har medlemmerne kørt hvert deres show, og i dag er der nyt fra den ene af gruppens to forsangere – nemlig Anders SG, som bærer det borgerlige navn Anders Stig Gehrt-Bendixen. Singlen ”Noget for nogen” har nemlig ramt den danske musikscene.


I en pressemeddelelse fortæller Anders SG, hvad singlen handler om:

””Noget For nogen” er skrevet ud af rastløshed. Når man inderst inde godt ved, hvor man skal hen, men mangler retningen. Den er fortællingen om nyt liv – bogstaveligt talt – og om at forløse sit egentlige potentiale som menneske.”

Det er nyt for sangeren at skrive og udgive sange i eget navn, for siden teenageårene har han altid gjort det med andre. Det har sat tanker i gang hos den garvede musiker:


”Jeg har altid skrevet sange, men aldrig til mig selv. De handlede også altid om andre og andet. Men hvem er jeg, og hvad fanden handler det hele egentlig om? Det var de spørgsmål, der pludselig poppede op sammen med det danske sprog, som var en uudforsket brønd, jeg aldrig før har fisket efter guld i”, fortæller Anders SG i en pressemeddelelse.

Udover ”Noget for nogen” har Anders SG i en pressemeddelelse teaset med, at der til efteråret både er et debutalbum og en række koncerter på vej.

Anders SG befandt sig for en kort stund som medlem af duoen Thanks med sin Alphabeat-makker Anders B. Sammen kreerede de blandt andet nummeret ”Dizzy” og optrådte til Distortion i 2016.


LÆS OGSÅ: Musikvideo: THANKS fyrer den af med amerikansk party crew

ANNONCE