Nyhed

Post Malone stopper koncert efter styrt

Stjernen måtte tilses af læger efter voldsomt fald på scenen

Under en koncert i St. Louis, Missouri forleden væltede Post Malone ved at træde ned i et hul på scenen, der blev brugt til at fjerne hans guitar.

Nummeret ”Circles” blev derfor stoppet halvvejs, mens sangeren vred sig i smerte og tog sig til sine ribben. I en video af episoden kan man se flere læger, der assisterer Post Malone på scenen og hjælper ham væk.


 

Ifølge Pitchfork skulle Malone bruge en pause på et kvarter, inden han vendte tilbage og leverede hittene ”Rockstar” og ”Cooped Up” med gæsten Roddy Ricch - dog i en noget forslået version, og Malone tog sig stadig til sine ribben.

”St. Louis, jeg er så fucking ked af, at jeg ødelagde showet i aften, mine damer og herrer,” sagde r&b-sangeren fra scenen ifølge Pitchfork og tilføjede:


”Jeg lover, at jeg ikke ødelægger jeres aften, næste gang jeg kommer. Med det sagt vil jeg takke for jeres tålmodighed, og jeg er ked af det. Der var et kæmpe hul i midten af scenen, som jeg smadrede numsen i.”

I en video på Twitter undskylder han for episoden og lover fans en optræden på to timer, næste gang han er i byen. Han fortæller desuden, at han har fået smertestillende medicin på hospitalet, og at han er i stand til at fortsætte turnéen.

Søndag (den 18. september, red.) var Malone således atter på scenen i Columbus, Ohio som en del af turnéen med albummet Twelve Carat Toothache, der kom ud en måned før, han optrådte som et af hovednavnene på sommerens Roskilde Festival.

Post Malone sørgede her for folkefest og fællesskål, hvilket førte til, at Cillian Murphy belønnede koncerten med fem ud af seks stjerner i GAFFAs anmeldelse.


”For selvom man fra tid til anden kunne savne en smule opbakning fra et band, kunne den gennemsympatiske og karismatiske frontperson sagtens bære en sætliste, som tog os gennem en ikke ubetydelig del af en omfangsrig diskografi, som kendetegner en ung generation af musikforbrugere."

LÆS OGSÅ: VIDEO: Se Post Malone og The Weeknd kæmpe i blodigt skyderi

ANNONCE