Nyhed

Rammstein annoncerer dansk ekstrakoncert

Danske fans kan tilsyneladende ikke få nok af tyskernes totalteater

Det er mindre end tre måneder siden, Till Lindemann og resten af Rammstein besøgte Aarhus med deres spektakulære rockshow - som iøvrigt kunne opleves i Horsens i 2017 og i København i 2019.

De danske fans har dog tilsyneladende langt fra fået nok. Tidligere i dag blev de 45.000 billetter til tyskernes koncert i Odense den 2. juni 2023 sat i salg - og en times tid senere var de udsolgt.

Nu er der imidlertid godt nyt til dem, som forgæves forsøgte at få billet. Rammstein har nemlig annonceret, at de forlænger deres fynske visit og giver en ekstra koncert den 3. juni. Billetsalget er allerede i gang lige her.

Rammstein gav deres allerførste danske koncert i sommeren 1998, hvor de blæste deres balstyriske show udover et sagesløst publikum på Roskilde Festival. Anmeldelserne var blandede, men siden har bandet opnået folkelig popularitet herhjemme.

I forbindelse med deres koncert i Ceres Park i juni tog GAFFA en tur i tidsmaskinen og så tilbage på alle gruppens efterhånden talrige koncerter herhjemme. Det kan læses lige her.

LÆS OGSÅ: Alligevel ingen nytårskoncert med Rammstein i München

ANNONCE