Nyhed

Rammstein kommer til Danmark

Tyskerne vender tilbage til Danmark næste sommer med deres spektakulære show

Tidligere på måneden afsluttede Rammstein deres sommerturné med et show i Belgien - og her annoncerede de fra scenen en ny stadionturné i 2023 med koncerter i blandt andet Danmark.

Og nu er det så helt officielt: Till Lindemann og kompagni lægger vejen forbi Odense 2. juni 2023 som led i en omfattende Europaturné, som skydes i gang i Litauen i maj. 

Der bliver plads til 45.000 mennesker til koncerten på Odense dyrskueplads næste sommer, men mon ikke der alligevel bliver rift om billetterne, som sættes i salg den 8. september klokken 10.00 via billetlugen og koster fra 675 kroner.

Gruppens seneste koncerter herhjemme har i hvert fald været udsolgt, trods tilsvarende stor kapacitet.


I foråret 2017 oplevede 35.000 mennesker Rammstein på Fængslet i Horsens, og siden har bandet fyldt både Telia Parken i København i 2019 og - senest - Ceres Park i Aarhus tidligere i år.

"Rammstein har ikke overgået sig selv de sidste 20 år, og det gjorde de heller ikke i Aarhus i aften. Men de leverede stadig en både forrygende og foruroligende fest – ganske som forventet," skrev GAFFAs udsendte i sin firestjernede anmeldelse af det seneste besøg herhjemme. 


LÆS OGSÅ: Alligevel ingen nytårskoncert med Rammstein i München

ANNONCE