Nyhed

Søren Huss tilbage efter depression - giver koncerter igen

Sangeren har fået livslysten tilbage og giver tre koncerter til december

For mere end et år siden aflyste sanger Søren Huss alle sine planlagte koncerter, da han blev ramt af en depression.

Siden har man ikke hørt fra Huss, men nu er der positivt nyt fra ham – han er nemlig tilbage igen med fornyet energi og kommende koncerter i sigte. Det fortæller han i en video, som han har delt på sin Facebook-side.

Her starter sangeren med at takke alle dem, der har skrevet til ham det seneste års tid og fortæller kort om sin depression:


”Jeg har lige været igennem en ordentlig tur. Som jeg nævnte for et års tid siden, fik jeg en depression, som jeg skulle forholde mig til, og det har jeg gjort – forholdt mig til det”.

Et psykologforløb har hjulpet sangeren igennem sin depression og givet ham lysten til at vende tilbage til musikken - hvorfor Huss også har besluttet, at det er på tide at komme ud og indtage Danmarks scener igen:

”Her for tre uger siden startede jeg med at mødes med mit orkester i et øvelokale for første gang i to år, og det føles rigtig, rigtig dejligt. Så derfor har jeg besluttet, at det er tid til, at jeg kommer ud og møder alle jer dejlige mennesker”.


Han annoncerer i videoen, at han til december vil give tre koncerter i København, Aarhus og Nyborg. Du kan allerede nu købe billetter HER

(Klik på fuld skærm for den fulde oplevelse)

Søren Huss udgav sit første soloalbum i 2010. Han var førhen forsanger i rockbandet Saybia, der i år kan fejre 20-års jubilæum for deres succesfulde debutalbum The Second You Sleep fra 2002. Bandet har holdt pause siden 2008, men har dog optrådt et par gange siden.


For 15 år siden mistede Huss sin kæreste i en højresvingsulykke. Hans toårige datter Ronja blev også ramt, men overlevede, selvom hun også var tæt på at miste livet.

LÆS OGSÅ: Søren Huss aflyser alt – ramt af depression


ANNONCE