Københavnsk festival med vokseværk

ENGAGE Festival, der løber af stablen på Kastellet 7.- 8. juni, udvider med en ekstra scene og præsenterer i samme omgang tre nye navne til programmet.

Magtens Korridorer, Carl Emil Petersen, Lisa Ekdahl, Folkeklubben og det ukrainske rockband Antytila er nogle af navnene på plakaten, og nu kan ENGAGE løfte sløret for, at de får følgeskab af det dansk-færøske stjerneskud Brimheim, Ussel, der vandt Karrierekanonen 2022, og August Høyen som er i fuld gang med at tage Danmark med storm.

”Jeg er utroligt stolt over, at vi formår at trække så store og spændende navne til ENGAGE Festival. Der er så meget kvalitet, at vi er nødt til at lave en scene ekstra i år”, siger festivalens bagmand Jeppe Michael Jensen med et smil og lover, at der bliver plads til endnu flere navne på plakaten i løbet af foråret.

Festivalen startede tilbage i 2017 og har hvert år – kun forstyrret af corona – dagligt samlet knap 4.000 glade gæster til musik og fest. Det er Veteranfonden, der står bag ENGAGE, og de mange frivillige er da også veteraner fra nogle af de internationale missioner Danmark har deltaget i. Men det er vigtigt for arrangørerne at understrege, at det ikke er en festival kun for veteraner.

”Alle er mere end velkomne. Vores håb er netop at kunne samle både veteraner, deres familier og en masse glade mennesker, der bare vil nyde festen og musikken. Og når vi lykkes med at skabe overskud, bliver det løbende uddelt til de mange frivillige initiativer, der arbejder på at skabe bedre vilkår for danske veteraner”, afslutter Jeppe Michael Jensen.


 Læs mere om festivalen og se musikprogrammet på www.engagefestival.dk

ANNONCE