x
Angel Olsen: My Woman

Angel Olsen
My Woman

Angels to sider

GAFFA

Album / Jagjaguwar
Udgivelse D. 02.09.2016
Anmeldt af
Pelle Sonne Lohmann

Hvad der ligger til grund for dispositionen vides ikke, men et faktum er det i hvert fald, at elskelige Angel Olsen på dette sit tredje album har valgt helt slavisk at opdele de pågående, hårdtslående numre og de tyste, eftertænksomme ditto – der lægges ud med de ligefremme og følges siden op med de langsomme.

Med den kategoriske opdeling skærer den amerikanske sanger/sangskriver tingene ud i pap – Olsen dyrker mere end nogensinde kontrasternes rige i dette hug: My Woman byder på både iørefaldende popmelodier og komplekst krævende sager, og albummet rummer således på samme tid skæve og skønne, sofistiskerede og hjemsøgende øjeblikke – det skal ikke nødvendigvis være nemt.

Olsen er en fænomenal sangskriver, men også en fremragende sanger, og det sættes der en ekstraordinært tyk streg under i denne ombæring, hvor hendes såvel tidløse som hjerteskærende stemme med sin helt centrale plads står stærk, alsidig og nuanceret som aldrig før. Med ærlig- og inderlighed tryllebinder Angel Olsen på ny, og vi skal være glade for, at vi har hende.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA