x
Image Dragons: Evolve

Image Dragons
Evolve

Stagneret musikalsk udvikling

GAFFA

Album / Interscope
Udgivelse D. 23.06.2017
Anmeldt af
Kristian Bach Petersen

Amerikanske Imagine Dragons har allieret sig med blandt andre svenske Mattman & Robin, der blandt andet har Tove Lo og Britney Spears på cv’et. Imagine Dragons har aldrig været et specielt kantet band, og deres flydende overgang mellem rock og pop har været en force på deres to første, og meget succesfulde, albums.

Evolve strander numrene desværre ofte i et elektronisk ingenmandsland, og man savner både en samlende identitet, og at noget personlighed kunne skinne igennem på numre som Whatever it Takes, Walking the Line og Mouth of the River. Sidstnævnte to lyder (for) meget i retning af Las Vegas-byfællerne i The Killers.

At der så er en snert af dub på Dancing in the Dark, og at Yesterday lyder som et Mumford and Sons-numre strippet for melodi, gør bare, at albummet aldrig får en rød tråd, og selv efter en håndfuld gennemlytninger er der få numre, der står ud, hverken som hits eller på anden måde fremhævelige sange.

Imagine Dragons bliver på Evolve fanget i deres eget musikalske spejlkabinet, hvor alting er så poleret, at det alt for nemt taber lytterens interesse.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA